Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 14. prosince 2014

Včerejší jarmark

Včerejší jarmark, na který jsme byly pozvány, se konal v obci Otinoves. Byly jsme tam poprvé a tak jsme neměly žádnou zkušenost. Nicméně jsme byly dobře připravené. Prostor v restauraci "U dvou čápů" byl dostatečně velký, takže jsme mohly pěkně vystavit naše výrobky a návštěvníci si je mohli pohodlně prohlížet. Návštěvnost sice nebyla velká, ale podobně jako na penzionu Lada to zafunguje i tady. Jakmile vejdeme do povědomí obyvatel a oni si navzájem sdělí, co to bylo za akci, jistě se příště najde víc zájemců.
Nám to ovšem vůbec nevadilo. Byly jsme rády, že v tom předvánočním shonu máme celý den jen pro sebe a hlavně, že jsme se opět sešly. I když část děvčat, hlavně z Čech chyběla, Morava byla zastoupena dosti silně a šlo hlavně o to, že byla jako vždy dobrá nálada. Měly jsme trochu studený odchov, ale ani to nám nezabránilo bavit se. Daly jsme si svařák nebo grog a zahřály se zevnitř.Smějící se Bylo o nás dobře postaráno. Uvařili nám dobrý oběd a pan starosta se postaral také o dobré osvětlení sálu. Nebyl to sice takový luxus jako na penzionu Lada, ale ani to nám nevadilo. Děvčata měla komu předvádět své umění, hlavně Graža to s dětmi uměla a tak jsme z celého dne měly dobrý pocit. I když se moc neprodalo, důležité pro nás bylo, že jsme mohly prezentovat své dovednosti a jak už jsem napsala, setkat se s příjemnými lidmi. Panu starostovi a paní místostarostce jsme poděkovali za jejich vstřícnost a přislíbily jsme svoji účast na jarmarku před Velikonocemi příštího roku. Už jsem zjistila termín Velikonočních svátků a předběžný termín by mohl být o víkendu čtrnáct dnů před. Vychází to na 21 a 22. 3. 2015. Paní místostarostka měla dobrý nápad, žebychom jeden den mohly být na penzionu v Repechách, kde by přespolní děvčata mohla přespat a druhý den bychom se přesunuly do Otinovsi. Dávám vám to na vědomí už teď, aby jste si to mohly promyslet a připomínkovat. Snad bude většině z vás termín vyhovovat. A teď pár fotek z příprav a celého dne.






















Snad jsem na nic a na nikoho nezapomněla a pokud ano, víc fotek najdete s dovolením pana starosty zde .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter