Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

sobota 27. prosince 2014

Poslední článek

Téměř sedm let uplynulo od založení tohoto blogu a dnešním dnem se tento web uzavírá. Členky klubu už tuto informaci mají a teď nastal čas, abych s ní seznámila i všechny návštěvnice našich stránek. Ženský klub jako takový se neruší, stejně tak, jako se neruší vydávání novinek, které jste tady nacházely. Mění se jen portál, na kterém budete nacházet další novinky z naší činnosti . Jeho administrátorkou bude Jitka - Kerria. Činnost klubu můžete nadále sledovat na adrese http://zenskyklub.blogspot.cz/ a komunikaci s novou administrátorkou klubu můžete udržovat prostřednictvím e-mailu jitka.stepankova@seznam.cz .
Pokud nenastane situace, že by tyto naše stránky chtěl zrušit sám blog.cz , pak vše, co jsme zde stvořily bude pro vás i nadále sloužit jako inspirace. Věříme, že i přes tyto změny zůstanete našimi věrnými návštěvnicemi.
Na nový "Ženský klub" se můžete podívat už dnes.

Závěrem chci všem děvčatům poděkovat za dosavadní spolupráci. Do nového roku přeji všem ženám, které se podílely na tvorbě těchto stránek i těm, které tyto stránky doposud navštěvovaly, hodně štěstí, pevné zdraví, spoustu tvořivých nápadů a hbité ruce. Novým stránkám a jejich administrátorce pak přeji vytrvalost a spoustu spokojených návštěvnic.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter