Když zavoní česnek...Hlavičky česneku mají své nezastupitelné místo. Stačí přidat jen pár stroužků a i obyčejný pokrm se promění v pikantní lahůdku. A rada pro vonný dech? Udělej si mátový čaj, anebo žvýkej lístek máty peprné.
Kuřecí játra na česneku
Kuřecí játra na česneku
rozpis na 2 porce
25 dkg kuřecích jater
6 dkg sádla
3 stroužky česneku
pepř, sůl (já kořením i špetkou v prstech rozdrcenou majoránkou)
Očištěná játra prudce opečeme po jedné straně. Pak přidáme jemně usekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme. Podáváme s rýží, nebo toasty.
Dobrou chuť. Bezva den. Zdeňka Kubesová
Očištěná játra prudce opečeme po jedné straně. Pak přidáme jemně usekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme. Podáváme s rýží, nebo toasty.
Dobrou chuť. Bezva den. Zdeňka Kubesová
Případné otázky směřujte na e-mail autorky receptu kub.zde@seznam.cz
Žádné komentáře:
Okomentovat
Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.