Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

středa 26. listopadu 2008

Kuřecí játra na česneku


Když zavoní česnek...Hlavičky česneku mají své nezastupitelné místo. Stačí přidat jen pár stroužků a i obyčejný pokrm se promění v pikantní lahůdku. A rada pro vonný dech? Udělej si mátový čaj, anebo žvýkej lístek máty peprné.:-D

Kuřecí játra na česneku

rozpis na 2 porce

25 dkg kuřecích jater
6 dkg sádla
3 stroužky česneku
pepř, sůl (já kořením i špetkou v prstech rozdrcenou majoránkou)

Očištěná játra prudce opečeme po jedné straně. Pak přidáme jemně usekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme. Podáváme s rýží, nebo toasty.

Dobrou chuť. Bezva den. Zdeňka Kubesová


Případné otázky směřujte na e-mail autorky receptu kub.zde@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter