Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 14. července 2015

Nový kabátek

Děvčata s obnovením stránek jsem trošku poupravila barevnost. Postupem času si s tím víc pohrám, ale doufám, že jste se nelekly. Už se mně to zdálo okoukané za těch skoro sedm let. Nechala jsem jen obrázek v záhlaví. Postupem času se pokusím udělat něco s rubrikami, ale to nejspíš přes zimu, až bude víc času. Nebojte se, orientovat se budete stejně, žádné převratné změny nechystám, jen bych asi zrušila některé rubriky, kam nikdo nepřispívá. Oslovila jsem i členky, které tady byly a na nový web se nepřihlásily, tak uvidíme, jestli budou chtít pokračovat a podle toho kdo zůstane, budou i rubriky. Ještě bych vás chtěla upozornit na možnost nechat si zasílat na svůj mail jednak upozornění na nový článek a taky na reakce na váš článek. Možná jste to už dávno udělaly, ale pro pořádek: v komentářích si označte



a pokud chcete dostávat upozornění na nové články tak vyplňte svůj mail v kolonce Odběr novinek, kterou najdete až dole pod Menu.

Přeji vám pěkný den. Dnes budu řešit borůvky, které manžel přivezl z Jeseníků, tak na blog moc času nebude. Ale jsou připraveny další články, takže zítra zase něco nového najdete.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter