Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

středa 25. listopadu 2015

Jak se stát členkou klubu

Ještě jednou pro všechny milovnice ručních prací, které se chtějí stát členkami klubu. Dnes je to specielně pro Bětku, která napsala do zprávy autorovi, že by se k nám ráda připojila, ale nenechala na sebe kontakt, takže jsem neměla jak odpovědět. Postup, jak se stát členkou už tady byl mnohokrát zmiňován. V rubrice Úvod v článku Ženský klub to bylo napsáno hned při zakládání klubu v roce 2008. Nicméně, ráda znovu zopakuji.

Členství v klubu je bezplatné a bezpodmínečné. Jediná podmínka je, že alespoň dvakrát do roka pošlete příspěvek. Pak stačí vyfotit nějakou svoji práci a poslat fotku mailem na adresu yorga@seznam.cz. Do mailu napsat pár slov o sobě, např. věk, město nebo kraj v kterém žijete, jaké jsou vaše koníčky a pod jakým jménem chcete na těchto stránkách své práce prezentovat. Také uvést svůj mail, který bude zveřejňován pod každým článkem s vaší prací, který zveřejním. To proto, aby se případné zájemkyně mohly zeptat na radu nebo si požádat o popis práce. Uvítáme každou novou členku a proto i Bětka je tady vítána, jen musí udělat to, co jsem právě napsala.

Bětka také požádala o popis na andělíčka, jen nenapsala na kterého konkrétně. Andělíčků je tady hodně, takže je nutné specifikovat. Postup jak se dobrat žádaného popisu je uveden hned v záhlaví tohoto blogu. To už tady opakovat nebudu.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter