Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 20. září 2015

Střípky z podzimního setkání

Je to tak. Podzimní setkání je za námi a už teď se těšíme na jarní. Sešly jsme se v nevelkém počtu, ale i tak to byla příjemně strávená neděle. Setkání provázelo nejedno překvapení. Přijela Pavlína, která je dávnou členkou klubu, ale ještě nikdy na srazu nebyla a přijela i Miladka u které je účast téměř vždy ohrožená. Největším překvapením byl příjezd Květy , která sice není členkou klubu (zatím), ale přijela se na nás, které zná jen z internetových návštěv blogů podívat.
Pro ty z vás, kterým to tentokrát z jakýchkoliv důvodů nevyšlo, jsme fotily a tady je zatím jen pár fotek, které jsem pořídila já. Ostatní sem přidám hned, jak mně něco pošlou ostatní děvčata. Můj foťák stávkoval a tak nemám všechno, co jsem fotila.



V této sestavě jsme se sešly: Renatka, Janka, Sylva, Jitka S, Jitka K, Květa, Miladka a Pavlína.





















Nejde se nezmínit o již tradiční účasti Sylvina manžela a jejich budoucího zetě a že to s námi celý den vydržel i Pavlin partner. Poděkování patří i Miladčinu manželovi a Květinu synovi, kteří obě děvčata přivezli a museli se po dobu našeho klábosení nějak zabavit. Pánové, máte náš obdiv.



Naše páté setkání skončilo, ale bude další. Do jara je spousta času na to, abychom si rozmyslely jestli zůstaneme u tradice a sejdeme se opět na penzionu Lada, nebo zvolíme jinou lokalitu. Také to záleží na tom, v jakém počtu se sejdeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter