Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

pátek 7. listopadu 2014

Jak bylo ...

Zítra nastane den D a my se již potřetí sejdeme na penzionu v Repechách. Bude nás tentokrát jen pár, ale protože vím, že jste pilná děvčata, tak nemám obavy z toho, že nebude co vystavovat. Měla jsem obavy jen z jednoho, že už touto dobou bude sníh. A sníh nikde a na zítřek ho taky neslibují, takže cesty budou snad dobré a vy, které se zúčastníte asi nebudete mít problémy s dopravou. Jen tak pro zajímavost jsem prošla svoje stránky rok po roce , až do roku 2007, kde byl v listopadu konečně sníh. Zdá se, že se opravdu zeměkoule otepluje.Poslední roky jsme na Martina byli bez sněhu. Vybrala jsem pár snímků z předešlých let, kdy sníh byl.To proto, abych vás trochu pobavila.

Tohle byla zabíjačka 12.11.2007



2.11. 2008 bylo asi tak jako dnes, bez sněhu. Sníh sice nebyl, ale prasátko a klobásky byly.







12.11.2009 byl sníh, nebylo prasátko.



Tak to byl pohled do historie a teď ještě pár slov k tomu zítřku. Oficiální začátek je v 10 hodin, ale bylo by dobré jako minule přijet o chvíli dřív, kvůli uvítacímu ceremoniálu a vybalování. Tak mezi devátou a desátou hodinou. Já tam budu už v devět. Těším se na vás a doufám, že všechno proběhne hladce. Stejně, jako o minulých výstavách. Přeji všem šťastnou cestu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter