Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 9. listopadu 2014

Bylo to fajn

Naše třetí klubové setkání proběhlo ve výborné atmosféře a tak, jak už jsem psala na svém webu, dobrá nálada se nesla průběhem celého dne. Bylo i hodně návštěvníků a to nám všem dělalo radost. Kdyby jste hledali jak chtěli, nenašli by jste jediný kousek na výstavě, který by neprošel rukama našich šikulek. Žádné předměty z druhé ruky, všechno originály. Děvčata fotila a tak vás můžu celou výstavou provést slovem i obrazem.

Na uvítanou jsem rozdala keramické čertíky, které jsem zakoupila ve škole pro děti s kombinovanými vadami v Prostějově. Děti tam vyrábí krásnou keramiku a protože jsem nestihla vyrobit vlastní dárky pro děvčata, čertíci mně a snad i děvčatům udělali radost. Výměna dárků je již tradičním rituálem.

A proto, že to není jen výstava a sem tam i nějaký prodej, ale hlavně přátelské posezení, upekla jsem děvčatům medový dort ke kávě. Jinak se o nás stará personál penzionu.

A teď už obrázky vystavených výrobků.

Fotek přišla spousta. Vybírala jsem celý den, abych na některé výrobky nezapomněla, a tak kdyby náhodou něco chybělo,
nebo kdybych přiřadila špatnou fotku ke jménu, dejte mi vědět.


Občas se stalo, že si k našemu stolu přisedla některá návštěvnice výstavy a nechala si ukázat techniku, která ji zajímala. Taky se k nám přihlásila paní, která šije Patchwork a ráda by se stala členkou našeho klubu. Takže musím konstatovat, že toto setkání bylo opravdu inspirativní a užitečné po všech stránkách.

Na této fotografii jsme všechny, které se setkání zúčastnily. A další fotky už jsou z okolí penzionu. Všímavý pozorovatel zjistí, že v nádrži, vybudované na potoce, který kolem penzionu protéká, plavou pstruzi. Návštěvník penzionu si některého může ulovit a v kuchyni mu ho připraví. My jsme nelovily. Jen Mira se vydala s foťákem na lov beze zbraní. A že nalovila krásné snímky, vidíte na následujících fotkách.





































Ještě se musím zmínit o tom, že nás pozval pan starosta z obce Otinoves, kde se budou 13.12. v restauraci U čápa konat vánoční trhy a my, v tom složení jak jsme byly na srazu, jsme přislíbily účast. Kdo by nás tedy chtěl navštívit , budeme tam.

To je vše. Jen ještě vzkaz, o jehož zveřejnění mě požádala Sylva.

Zdravím všechna děvčata z Klubu a posílám pár fotek. Jitce chci moc poděkovat za výborný medovník,který nám upekla a za zorganizování celého srazu, měla s tím hromadu práce. A i děvčatům, která tam byla za hezkou atmosféru a dobrou náladu, bylo to fajn.
Ať se Vám daří různé tvoření.

Zdraví Sylva

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter