Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

středa 29. října 2014

Neaktivním členkám klubu

Když jsem dnes vkládala do seznamu členek klubu našeho nováčka Alunu, zjistila jsem, že je nás v seznamu již 81. To je úctyhodné číslo, které však může být matoucí. Aktivních členek klubu je jen pár. Možná tak třicet, když přimhouřím oko. Chystám se předat klub mladší generaci. Ochotná, ujmout se této činnosti byla Jitka - Kerria. Na minulém setkání jsme se dohodly, že k oficiálnímu předání dojde právě na tomto podzimním setkání, které je již připraveno.
Za aktivní členky považuji ty z vás, které dají o sobě vědět alespoň jednou za rok. V seznamu jsou děvčata, která dělala krásné věci jako například Jitka Křížová. http://club.blog.cz/0811/kvetinace Její tvoření tady chybí. Ale to je jen jeden příklad. Takových šikulek se odmlčelo víc a je to škoda. Já se pokusím do konce roku děvčata oslovit mailem a kdo se ozve a bude mít zájem s námi nadále spolupracovat, bude převeden na nový web, který má Jitka - Kerria připravený a tyto stránky zůstanou pro inspiraci nadále v provozu, dokud nám je blog.cz sám nezruší. To je tak všechno, co jsem vám k tomu chtěla sdělit. Po setkání v Repechách oznámíme, od kdy můžete posílat své další příspěvky na navou adresu, kterou vám pošleme mailem.Zatím, nejspíš do konce roku to zůstává jako doposud.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter