Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 11. února 2014

Šárčino poděkování

Ahoj Jitko a děvčata v klubu :-),
ve čtvrtek jsme se vrátili domů z porodnice a četla jsem si vaše krásné vzkazy :-). Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za krásná blahopřání a milá slova :-), udělalo nám to velikou radost :-).

Teď už jsme doma pěkně zabydlení :-), zajíždíme si nový režim :-), dneska nám skončily prázdniny, tak jsme ráno poprvé vyrazili do školy už i s kočárkem :-). Vítek je pohodové mimčo :-), v noci dobře chrupčí, no a přes den hodně taky :-)))). Holky jsou nadšené, no a my taky, samozřejmě :-), a opravdu si to užíváme :-).
A ještě se podělím o perličky, kterými nás ještě v porodnici úplně odbourala Týnka (mladší). Když se na Vítka holky přijely poprvé podívat, tak Kristýnka si ho prohlížela, a pak povídá: "Hm, je krásnej, povedenej, dobře jsi ho vyseděla." :-)))))))) Tak jsme se zasmáli, ale druhý den tomu ještě nasadila korunu. Holky seděly vedle mě na posteli, a hladily Vítka po hlavičce, a Týnka mu probírala vlásky, a najednou povídá: "Má hezký vlásky, viď?" .. chvíli bylo ticho, a pak naprosto vážně dodala: "Ale měli bychom zkontrolovat, jestli nemá blechy." Po této větě jsme byli fakt vyřízení :-), opravdu perla :-).

Ještě jednou moc díky všem :-)!!! Krásné dny a ať se daří všem přeje Šárka s rodinkou :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter