Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

pondělí 20. září 2021

Setkání po dlouhé pauze

Většina jste zaregistrovala, že se náš klub schází celkem pravidelně 2x do roka, vždy na jaře asi měsíc před Velikonocemi a potom předvánočně v listopadu. Kolik těch setkání bylo je těžké spočítat, protože záleží na úhlu pohledu. Těch velkých bylo celkem 13, letošní je tedy čtrnácté v pořadí. Ale kromě nich jsme se ještě mnohokrát sešly v komornější sestavě.

Tradici setkávání nám v minulém roce překazil COVID. Po třech zrušených setkáních jsme se rozhodly, že tentokrát si to už překazit nenecháme a raději se sejdeme o něco dříve, i s rizikem, že bude méně účastnic a že toho nejspíš nebudeme ani mít mnoho na vystavení. Obojí se potvrdilo, bylo nás málo a výstavka byla poměrně skromná. To nám však náladu nezkazilo, byly jsme rády, že se po tak dlouhé době zase všechny vidíme - tedy ty, co mohly přijet, vzpomínaly na ty, které tentokrát nepřijely, vyměnily si tradiční dárečky, probraly všechno možné, pochutnaly si na Jitčině výtečném řezu... O další občerstvení se postaral personál restaurace Na hrázi u Tondy.

Počasí nám taky vyšlo i když se honily mráčky. Přišlo několik návštěvníků a udělali nám i nějaké malé "kšefty". I když... neděláme to pro peníze, ale primárně jde o to naše setkání. A taky: ruční práci vám dneska stejně nikdo nezaplatí. Nevím, jak ostatní děvčata, ale já osobně si za práci přirážím asi 10 korun za hodinu, zbytek je hlavně cena materiálu. A mám radost, že se mé výrobky někomu líbí a že udělají radost. Myslím, že ostatní to mají hodně podobně...

A co jste mohli vidět, kdybyste se na nás přišli podívat?

Marušky práce

Alenky šperky

Jančina všehochuť

Panenky Jitky S. (moje)

Hračky od Květy

Sylvino tvoření

Některé z členek už se o své zážitky podělily na svých blozích:

Už teď se těšíme na jaro a doufáme, že bude možné se zase sejít. Do té doby plánujeme zopakovat "Vánoční dárečkování" a pokud to situace dovolí, tak ještě společnou předvánoční cukrárnu v Prostějově pro ty z nejbližšího okolí.

Poslední rok nám to tu moc nežilo, což je škoda. Tímto bych chtěla vyzvat členky, aby se s námi zase začaly o své práce i zájmy dělit. Jak jsem se při přesunu probírala historií, tak jsem natrefila na spoustu receptů, fotek z výletů, zahrádek, rodinných událostí.... Chápu, že tato platforma není pro některé tak přívětivá, jako byl starý blog.cz, některým dělají problém komentáře, a ani já asi nejsem tak komunikativní, jako byla Jitka. Navíc před měsícem byla vypnuta služba "novinky na e-mail" takže některé asi ani nedostáváte zprávy o nově publikovaných článcích. Malou náhradou může být naše FB stránka, kde každý nový článek sdílím. Bylo by škoda to tu nechat úplně vyšumět do ztracena, nemyslíte?

Taky jsem zkontrolovala stav financí z reklamy na blogu a máme tam aktuálně něco málo přes tři stovky. Za letošek by tam mělo přibýt ještě cca 50 Kč - uvidíme na konci roku. Na jaře bychom si za ně zase mohly uspořádat nějakou soutěž, nápad na zadání už mám, ale řeším jakou cenu pro vítěze - určitě by to byla zase poukázka na nějaké zboží nebo služby. Co by se vám líbilo? Zase galanterka, nebo raději poukázka do knihkupectví? Co třebas fotolab? Nebo něco úplně jiného? Abyste se mohly snáze vyjádřit, vkládám anketu, stačí kliknout.


Anketa od Vsevjednom.cz

2 komentáře:

  1. Výrobky máte krásné všechny a je milé, že se sraz vydařil. Jistě bylo příjemné se po delší době opět vidět.

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že brzy budou setkání zase jako dřív. Všechny výrobky jsou pěkné, děvčata zaslouží pochvalu. Jitu, taky jsem už několikrát chtela zanechat komentář a vůbec mi to nešlo odeslat, někdy dokonce ani napsat. Přeji Ženskému klubu hodně štěstí, všem pevné zdraví, spoustu inspirace a příjemná setkávání. Alena

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter