Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 21. července 2020

Vítejte v novém!

Milé členky  a příznivci klubu!

Vítám vás na staro-novém blogu našeho klubu. Najdete tu téměř všechny příspěvky z původních stránek. A že jich za těch 12,5 roku bylo hodně - 2.143. Spočítat, kolik v nich bylo fotografií vašich nádherných výrobků, kytiček, pochoutek, dětiček, výletů.... To je nad lidské síly, určitě by to bylo úctyhodné číslo. Doufejme, že zůstanou zachovány i po vypnutí blog.cz, tak jak nám slibují. Také číslo na počítadle návštěv je krásné - přes 900 tisíc shlédnutí. Škoda, že jsme to nestihli dotáhnout až na milion.

stav k 21.7.2020
Musím Jitce poděkovat, za její dlouholetou práci a péči o klub, za uspořádání několika setkání a vůbec za to, že ji myšlenka klubu tenkrát napadla. Děkuji ji i za důvěru a svěření klubu do mé péče. Snad jí budu dobrým nástupcem. Můžu jen slíbit, že se o to budu snažit.

Jmenuji se Jitka, stejně jako zakladatelka a dlouholetá adminka klubu. Některým se možná budeme plést i když jsme si každá za jméno přidala iniciálu z příjmení. Já tady na blogu i v klubu vystupuji jako Jitka S. Kontakt na mě je uvedený hned pod záhlavím blogu.

Pro mnohé z vás je blogspot velkou neznámou a může se stát, že chvíli potrvá, než si zvyknete na některé zdejší funkce, či nastavení. Pokud máte jakýkoliv problém s čitelností nebo přehledností blogu, napište mi. I když se člověk nemůže zavděčit všem, většina věcí se dá nějak vyřešit a já se budu snažit v rámci možností zdejší platformy vyhovět. Přála bych si, abyste zde byly spokojené stejně jako na původní doméně.

A teď pár slov k organizaci. V první řadě bych vás chtěla požádat, abyste si zkontrolovali seznam členek, zda tam některá nechybíte a jestli jsou uvedené údaje správné. Byla bych ráda, kdybyste doplnili alespoň přibližné místo, odkud jste. Na své (i ostatní) stránky se dostanete kliknutím na jméno. Prosím, zkontrolujte si, zda odkaz funguje a ty, jimž odkazy chybí a chtěly by je zde mít uvedené, tak mi je napište.

Své příspěvky mi můžete posílat na e-mail pod záhlavím. Co se publikace týče, mám ráda, když se každý článek chvíli "vyhřívá" na výsluní, proto je do světa pouštím s alespoň denním odstupem. Když pošlete svůj příspěvek a neobjeví se tu hned, nezoufejte, možná jen čeká ve frontě. Určitě se v nejbližších dnech objeví.

A ještě finance... Ne, nelekejte se, nebudeme klub zpoplatňovat, ale už kdysi jsem na tomto blogu zapnula reklamu a i když byl blog několik let nefunkční a s minimem publikovaných příspěvků, tak přesto reklama generovala nějaké zisky. Aktuálně to dělá něco málo přes 500,- Kč. Když z toho odečtu své náklady (poštovné na Slovensko) za minulou soutěž, tak máme k dispozici cca 300,- Kč. Do Vánoc tam ještě něco málo přibude. S tím už by se dala uspořádat nějaká soutěž o ceny, co říkáte?

Na závěr Vám sem ještě přidám pár užitečných odkazů:
  • Jak přestěhovat blog - podrobný a přehledný návod. Pokud si s něčím i přesto nevíte rady, tak mi napište, společně to dáme dohromady. Bylo by škoda, kdybyste o své blogy přišly.
  • Blogger.com - stručné představení zdejší domény, ukázky z administrace... 
  • Návody na blogspot - nejsou úplně aktuální (minulý měsíc proběhla aktualizace blogspotu), ale pro začátek vám budou muset stačit, na nových se pracuje.
  • Jak vložit ikonku klubu do menu - návod pro blogspot. (Jsou tam i návody pro jiné platformy, ale ty vám nebudou fungovat)
Těším se na vaše příspěvky a doufám, že se tu budeme dál scházet.

Jitka S.

Na památku

3 komentáře:

  1. Skvělý začátek a krásně napsáno. Jsem ráda, že jsi převzala žezlo, protože už od začátku mně bylo jasné, že bude v dobrých rukou. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen upřesňuju že ne Ústí nad Orlicí ale Česká Třebová ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění - praveno. Ten seznam se přetáhl strašně nepřehledný a tak jsem jej ještě ručně upravovala. Z Ústí je Šárka (pokud si vzpomínám)
      Proto je fakt potřeba, abyste si to každá zkontrolovala!

      Vymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter