Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

středa 18. května 2016

První nabídka na podzimní sraz.

Sylva našla v Rajhradu tyto prostory a další zjišťuje Květa. Přečtěte si to, co zjistila Sylva a zvažte taky ten termín 5.11. Byl by nejlepší, ale nás ani jednu nenapadlo, že je to kolem dušiček. Pak by byl možný další termín 12.11.


Ahoj,tak posílám odkaz na kontakt,ten FB-to jsou akce,co se tam běžně pořádají,obrázek-mimochodem dost neumělý-tak to tam vypadá teď: velká místnost v přízemí,velké stoly s 5 židlemi /můžou se přesunout podle potřeby/,bezbariérový přístup a podle potřeby i WC,pokud by jeli vozíčkáři a měli je nahlášený dopředu.Hospoda vedle,na oběd by jsme se vystřídaly,parkování se v okolí najde a když by bylo plno,tak se vyloží a zaparkuje se o 150m dál.
Jedině možná komplikace je,že je to uzavřený,že by se muselo zvonit /v zimě to kvůli ochlazení nemůže být otevřený/,ale dala bych si stůl s někým ke dveřím a otevírala,je to prosklený,takže by problém v tomto nebyl. Běžně se tam pořádají různé akce,jak je vidět z FB.
Vlak i autobus jezdí každou hodinu z Brna,kdo by nejel autem,jedině snad ubytování sehnat každý sám. Nemám tady zkušenosti a pokud bych to neprošla osobně,tak nemůžu nic zaručit. V nouzi tady může někdo u nás přespat.
Ještě mě upozornila vedoucí toho domu,jestli by nebylo dobré přesunout termín ještě o týden na 12.11. kvůli dušičkám,že je to tak na hraně za nimi.
Kdo bude mít dotaz,tak ať to hodí do komentářů,nebo mě na mejl.
Podle mě pro nás ideální,záleží na Vás,já jen nabízím,co jsem zjistila. Paní mě ještě nabídla,že by pozvánky na sraz,co udělá doufám Jitka, rozeslala sama do okolí na radnice,což by mělo větší váhu.

Sylva

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter