Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 15. května 2016

Děvčata zbystřete

Už při posledním klubovém setkání padlo několik návrhů, kde by se příští setkání mohlo konat.Jeden návrh měla Květa a ta mně dnes poslala tento mail.

Příští sobotu máme sraz z gymplu Na Hrázi - U Tondy. Ráda bych tam s vedením prodiskutovala to setkání Ženského klubu. Jituš, jen bych potřebovala vědět, kdy asi přibližně, který měsíc plánujute to podzimní setkání, aspoň přibližně. Já bych se zeptala a domluvila ten salonek s tím, že bych později upřesnila datum.
Záleží, jestli do Kojetína (okres Přerov, Olomoucký kraj) budou holky chtít přijet. Myslím si, že by určitě přijela i Janka - klubíčko, ona bydlí kousek- asi 15-20 kiláků od nása naša Hela taky.
A pokusila bych se zajistit i ten nocleh, ale s určitostí by nebyl Na Hrázi, ale na náměstí v Hotelu Pivovar, nebo v Kroměřížské ulici, nebo v penzionu Maďarská bašta.
Zkus se zamyslet a napiš, ráda bych to trochu pozjišťovala...
Jinak moc zdravím a přeju pěkný víkend!
Květa

Tak to je Květin návrh. Já k tomu dodávám, že vhodné by byly dva termíny. Buď poslední sobota v říjnu, 29.10. ale tam je v pátek státní svátek, a nebo 5.11. což se mně zdá vhodnější. Tak a teď je to na vás, jak se k tomu postavíte. Ještě taky něco řeší Sylva v Rajhradě. Pište do komentářů která varianta se vám víc zamlouvá a většina rozhodne. Pokud nastane nějaký problém já to jistím v Protivanově v penzionu U Veverků. (Nekuřácký salonek s cca 20 místy, možností oddělit od restaurace posuvnou stěnou). Ubytování v penzionu, není bohužel bezbariérové, ale do Repech na penzion jsou to 4 km. (pozn. pro Alenku a jejího manžela) http://www.pensionuveverku.cz/



Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter