Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 20. března 2016

Šesté setkání klubu.

Včera jsme se opět sešly. Tradičně v Repechách, v malé obci Drahanské vrchoviny, která má to štěstí, že je tu příjemný penzion, který nám již tři roky poskytuje útočiště pro naše setkávání a výstavy našich ručních prací. Návštěvníků, kteří by byli zvědaví na to, co dokáží stvořit šikovné ruce našich děvčat moc nebylo, ale to nám zase tak moc nevadilo. My se hlavně rády potkáváme, vyměňujeme si své zkušenosti a přitom se dobře bavíme. A není to jen záležitost nás žen, ale je mezi námi i několik mužů, kteří nesou tento babinec velmi srdnatě. Mrkající Za to jim patří dík. Dva z těchto mužů jsou nejen doprovod svých žen, ale jsou sami velmi tvořiví. Už jste se na těchto stránkách setkaly s dřevěnými hračkami, jejichž výrobcem je právě manžel Alenky. Manžel Sylvy se zaměřil na quilling a origami. Tentokrát nás ještě překvapil vlastnoručně vyrobenými mašlovačkami. Řekla bych, že to byl jeden z nejvydařenějších srazů a taky nejpočetnější, co do účasti. A ještě něco. Přidala se k nám další děvčata, takže naše řady jsou rozšířeny a příště budeme možná hledat větší prostory. Ale dost řečí, tady jsou fotky.





















Na závěr jedna společná fotka.
Pro ty z vás, kdo nás neznáte, popíšu fotku aspoň takto:
Druhá řada zleva Sylva (kaktusářka) , Marta, Alenka (tetka perníkářka), Mira, Graža, Julča, Broňa, Maryša.
Sedící zleva babča Alča, Janka, Helenka, Jitka (Yorga), Renatka (Chudobka) Některá děvčata odjela dřív, než jsme si vzpomněly, že se musíme vyfotit.


A toto je západ slunce nad Repechami a definitivní tečka za jarním setkáním v Repechách.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter