Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 16. června 2015

Ženský klub žije...

Milé návštěvnice, které stále ještě vyhledáváte inspiraci na tomto webu a možná jste přehlédly, že jsme se přestěhovaly na novou adresu, bych chtěla upozornit, že klub i nadále žije. Přibylo i několik nových členek a s nimi přišly nové techniky a nápady. V novém pojetí se zde konají i soutěže a vy v nich můžete hlasovat. Zjistíte tam termíny všech aktuálních akcí klubu, informace o pořádaných výstavkách a s tím spojených setkávání členek klubu.


Je tu pro vás ukázka ze soutěže, která by vás mohla zajímat. Každé další soutěže se můžete zúčastnit i vy, se svými výrobky. Cena za vítezství je sponzorovaná firmou Stoklasa. Vítězem soutěže Rozkvetlý máj se stala Magdaléna (členka klubu) s křížkovou výšivkou.


Tak neváhejte a nakukujte, inspirujte se a vyměňujte si s námi své zkušenosti. Uvítáme i vaše příspěvky do rubriky našich hostů. Můžeme se tak inspirovat navzájem. Kliknutím na obrázek se jako kouzlem přemístíte na nové stránky. Děkuji za vaši dosavadní přízeň a těším se na další setkávání. Jitka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter