Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

sobota 18. ledna 2014

K našemu srazu

Dnes jsem mluvila s Ladou a zablokovala jsem oba dubnové termíny. Domluvily jsme se tak, že pokud by měli nějaký tlak na některý z těch termínů, tak bychom my zvolily ten druhý. To je taky trochu podmíněno počasím.Zatím to tady vypadá, že žádná zima nebude, ale ono nás to počasí může ještě pěkně překvapit. Pokud napadne sníh, tak běžkaři nás převálcují.
Zdá se, že nás bude tentokrát víc a to je dobře. Těšte se frivolitkářky, vy budete v jednom kole. O vaše umění je zájem a právě kvůli vám nás bude nejméně o jednu víc.
Zatím máme na přípravu času dost a když budete sledovat klubové stránky, budu vás průběžně informovat. Zájemkyně se pomalu hlaste na můj mail abych věděla s kým můžu počítat a kdo bude potřebovat přespání.
Od Lady mám informaci, že minule ještě v neděli odpoledne se po nás ptali návštěvníci a litovali, že to prošvihli. Tak uvidíme jaká bude návštěvnost letos.


Pro připomenutí minulého setkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter