Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

pátek 30. října 2009

Návštěvnost

Dobré ráno všem, kdo sem dnes zavítají. Mám chvíli čas a tak jsem se šla podívat do administrace našeho blogu. Když jsem nahlédla do návštěvnosti byla jsem překvapená. Škoda, že to nemůžete vidět se mnou. Vy z vás, které sledujete na počítadle návštěv kolik každý den přijde návštěvníků si určitou představu udělat můžete.

Datum ..................Jedinečných návštěv ..........Všechny návštěvy ......... Navštívené stránky


29.10.2009 ................... 192 ................................................256 .................................. 1130
31.08.2009 ..................... 87 ................................................123 .................................... 533

Tady je přehled jen za dva měsíce. Je patrné, že návštěvnost našeho klubu neustále stoupá a to je velmi příjemné zjištění. Pramení to ze zájmu o ruční práce a to nás může jen těšit. V únoru 2010 bude náš klub slavit už dvouleté působení na internetu. Potom se k návštěvnosti vrátím a pokusím se udělat podrobnější přehled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter