Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 17. března 2009

Reakce na "Výzvu"

Tady najdete příspěvky členek tohoto klubu na pomoc postiženým dětem v Soběslavi. Vyfoťte svůj výrobek, fotku pošlete na yorga@seznam.cz a bude tady zveřejněn, aby Hagir věděla co může očekávat.

A proč jsme se do této akce zapojily? V našem klubu je maminka dvou dětí z nichž jedno, chlapeček Honzíkn navštěvuje školku v Soběslavi, do které jsou děti sváženy z okolí dosluhujícím mikrobusem. Maminka Radka nás oslovila a my jsme reagovaly, abychom alespoň troškou přispěly k nákupu nového mikrobusu, který děti tolik potřebují. Na fotografiích jsou obě Radčiny děti a pejsek, který Honzíkovi hodně pomáhá. Až s ním Radka absolvuje všechny potřebné zkoušky, bude pomáhat i jiným dětem.
Některé výrobky nejsou sice od členky našeho klubu, ale o to víc potěšily. Přišly s tímto dopisem:































Zdravim,
dočetla jsem se o konaném jarmarku a že může kdo chce přispět, v příploze posílám dva své výrobky, které bych mohla poslat a přispět tak dětem. Prosim o informaci, jestli může jit i o takovéto výrobky, protože nemají velikonoční nádech.
Jedná se o patchworkový obal na polštářk a šaty pro Barbie, model oděvu z 19. století, vč. kloboučku, bez panenky. Jestli to stihnu, ještě něco udělám.
Děkuji a jsem s pozdravem
Danca

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter