Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 12. října 2008

Dobrá rada nad zlato

Sania je nová členka našeho klubu. Poslala rovnou dva příspěvky. Jedním je rada, jak na nepořádníky. Druhá rada patří do jiné kategorie, takže ji najdete v dalším článku.

Když chcete někoho (manžel, přítel, děti) přesvědčit, aby si pořádně upratali, schovejte jim nějakou oblíbenou věc, kterou asi budou chtít na něco použít. Nesmí to být něco, bez čeho by se neobešli! Neschovávejte jim třeba sešit do angličtiny, ale když si někdy chtějí zahrát jenom pro zábavu, floorball, schovejte jim míček (může to být i něco jiného). Jestli je nenapadne hledat pomocí úklidu, řekněte jim to. Možná ne hned, ale o pár dnů hledat začnou. A protože žádná práce nemá být nadarmo, vraťte věc u konce uklízení někam do poslední hromádky, kterou je třeba ještě prohledat a uklidit. Jestli začnou na někoho svalovat, že jim věc ukradl, vraťte ji na viditelné místo. HOTOVO! Ještě nesmím zapomenout připomnět, že se to nemusí týkat jenom milovaných mužíků nebo dětí ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter