Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 2. dubna 2023

17. setkání - jarní

Letošní 17. setkání se uskutečnilo minulou sobotu, opět v restauraci U Tondy na hrázi. Bylo to fajn, i když se nás sešlo relativně málo. Většina z nás už není nejmladší, a tak je celkem pochopitelné a omluvitelné, že zdraví nám občas nabourá plány. I přesto jsme si to užily a alespoň samy se kochaly z našich výtvorů, když ani veřejnost neměla příliš velký zájem.


















V Kojetíně jsme se zřejmě sešly naposled. Doba se změnila. Věřím, že žádná z nás tam nechodí kvůli prodeji, ale přesto nás mrzí, že se místní lidé nezajdou ani podívat. Přemýšlím, co za tím je: Už jsme okoukané? Nebo lidé začali víc šetřit? Nebo je špatně zvolené místo - v restauraci, která navíc bývá často o víkendech zamluvená na různé akce? I když to nemám daleko, tak pro mě je Kojetín trošku z ruky na to, abych tam udělala větší propagaci. Zkuste zapřemýšlet o jiných alternativách. Nebo zda neudělat jen setkání bez výstavky. Nebo jestli to nepojmout spíše jako workshop - tedy setkání s možností si některé techniky vyzkoušet.... Já bych mohla něco zajistit tady v Němčicích, ale nejsem si jistá, zda by to bylo zdarma. Salonek ve zdejší restauraci je v patře, což by pro mnohé z vás byl důvod k neúčasti.

1 komentář:

  1. Nevěřím, že to bylo naposled. Je to tam moc fajn. Škoda, že jsem nemohla jet...

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter