Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

sobota 14. srpna 2021

Setkání po dlouhé pauze

Zdravím všechny členky!

Vzhledem k tomu, že jsme se kvůli Covidu nemohli už více než rok sejít, řekli jsme si, že tentokrát naše setkání uděláme trošku dříve, než bývá zvykem - totiž v září. Chceme to stihnout ještě před volbama, pro jistotu!

Květka zamluvila v restauraci Na hrázi u Tondy termín 18.9.2021 od 11 hodin. Budeme opět v přední části tzv. "skleníku", vejde se tam asi 25 lidí. Součástí by měla být i prodejní výstavka našich prací.




Prosím všechny, aby se co nejdříve vyjádřili, zda se setkání zúčastní, abychom mohli termín potvrdit a zapracovat také na propagaci výstavky. Pokud někomu dělají problém komentáře, tak může napsat na e-mail: jitka.stepankova@seznam.cz

Doufám, že se sejdeme v hojném počtu.



Pokud by někdo chtěl dojet vlakem či autobusem, tak mohu zajistit odvoz do Kojetína z nádraží Nezamyslice (na trase Brno-Olomouc-Šumperk), nebo z autobusové zastávky v Mořicích (trasa Brno-Kroměříž-Zlín). Samozřejmě i zpět na nádraží nebo autobus.




1 komentář:

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter