Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 26. března 2017

Jarní setkání 2017 je za námi

Včerejší setkání dopadlo přesně podle mých představ, za což patří dík především Květě, která se o všechno postarala. Salonek nám přesně vyhovoval. Měly jsme prostor jen pro sebe a tak jsme mohly nerušeně klábosit. Přišlo i několik žen shlédnout naše tvoření a všechny se o výstavě vyjadřovaly pochvalně. Co však bylo na tom setkání nejlepší, že se sešla osvědčená parta, která si nezapomněla z domu vzít dobrou náladu a tu jsme si vzájemně předávaly. Atmosféra byla fantastická. Někteří muži, kteří jezdí jako doprovod svých manželek už neodmyslitelně do naší party patří. Ani ti se nenudili. Přálo nám počasí a tak někteří z nich toho využili k obeznámení se s okolím. V restauraci se dobře vaří, takže
i o naše tělesné schránky bylo po této stránce dobře postaráno. Podávala se kačena se zelím a bramborovým knedlíkem, řízek s bramborovým salátem, nebo svíčková a taky losos. Když jsme se před pátou hodinou odpolední loučily, byla na tvářích všech děvčat patrná spokojenost a odjížděly jsme s přáním sejít se opět na podzim. Místo konání zatím není jisté, ale některé návrhy už padly. Musí se to nechat uležet a včas se dozvíte, kde se naše setkání bude konat příště. Rozhodně se nás několik sejde v Prostějově na kafíčko dřív, než se uskuteční velké setkání. A teď pár fotografií z celé akce. Musela jsem se tím prokousat, protože fotek co děvčata posílají je hodně a chtěla jsem udělat výběr z těch nejlepších. Tak tady jsou a snad je přehled kompletní.

































A tady je celá naše partička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter