Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

pátek 20. ledna 2017

Jarní setkání s předstihem


Je sice teprve půlka ledna, ale na jarní setkání klubu je potřeba myslet včas. Proto jsem se už domlouvala se Sylvou, jestli by bylo možné setkání zopakovat v Rajhradě. Sylva oslovila paní ředitelku Domova pro seniory, kde jsme se setkaly naposledy a předběžný souhlas máme. Další možnost je penzion u Veverků v Protivanově. Po kliknutí se vám zobrazí náhled do salonku. Dávám dvě možnosti, protože ne všem se hodí jedna nebo druhá možnost a taky by se to dalo udělat tak, že kdo to má schůdnější do Rajhradu může se zúčastnit tam a kdo by chtěl Protivanov může přijet sem. Kdo by chtěl na obě akce je možné i to. Dávám to na zvážení. Proto taky uvádím dva termíny setkání 1.4. a druhý 8.4. To je jen můj návrh. Můžete se k němu vyjadřovat v komentářích . Varianta konání na dvou místech by záležela na počtu zúčastněných osob na každé z akcí. Uveďte kterou variantu upřednostníte, zatím je dost času, abychom to doladily. Do konce ledna bych potřebovala vědět názory vás všech. Děkuji Jitka.

Rajhrad


Kojetín





Kojetín přidávám na popud Gražyny a pro případ, že by byl o něj větší zájem. Nevím jestli by to byla Květa ochotná zařídit.
Kojetín by byl asi spíš jen o tom setkání, než o vystavování, natož o prodeji. Budu se informovat u Květy a dám vědět.

PS.:Tak mám doplnění k článku. V Kojetíně je možné zamluvit salonek i vystavovat. Případně zajistit ubytování. V Rajhradě je možné ubytování v kláštěře za cenu noclehu 200,-Kč . Nocleh v Protivanově kliknutím na zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter