Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

čtvrtek 10. listopadu 2016

Metoděj

Děvčata, prostřednictvím mého e-mailu se na nás obrátila s prosbou o příspěvek na charitativní aukci paní Eva Račáková, která sama tomuto sdružení Metoděj pomáhá. Je návštěvnicí našich stránek a ví, co umíme a proto si nás dovolila oslovit. Vy, kdo máte přístup na FB se na odkazu Metoděj dozvíte víc. Pro Vás, které na FB nechodíte přikládám letáček, kde je uvedená adresa, na kterou se mají výrobky, které by jste chtěly na aukci věnovat, posílat. Výtěžek z aukce bude věnován dvěma nemocným chlapcům Vojtíškovi a Davídkovi. Není to tak dlouho, co jsme pomáhaly Honzíkovi , synovi naší členky Hagir. Z Honzíka už je velký školák a už nejspíš naši pomoc nepotřebuje. Vím, že máte dobrá srdíčka a tak jestli se rozhodnete, do aukce přispět, pošlete mně fotku svého daru a já tady vytvořím článek na kterém fotky zveřejním. Dovolila jsem si okopírovat z FB článek a letáček, aby jste měly co nejvíc informací.
Spolek METODĚJ (MEzi TOlika DĚtmi Jediný) je dobrovolnou neziskovou organizací, která se zaměřuje na podporu dětí s vzácnou (zejména metabolickou) poruchou.


VAŠE DARY POMŮŽOU
Mít nevyléčitelně nemocné dítě je psychicky, fyzicky i finančně nesmírně vyčerpávající pro celou rodinu. Když ale onemocní další člen - a když se jedná rovnou o osobu, která o takové dítě pečuje nebo s péčí pomáhá - je to hotová katastrofa.
Mikulášská besídka a aukce spolku METODĚJ proto letos podpoří rodiny Vojty a Dády. Prosíme, zapojte se i vy. Věnujte do dražby rukodělné výrobky na pomoc vzácným dětem.
Aukce rukodělných výrobků je tradiční součástí naší mikulášské besídky. Činnost spolku a "vzácné" děti ovšem samozřejmě můžete podpořit i darem na náš účet: 4200209018/6800. Pokud budete chtít písemnou darovací smlouvu, prosím, kontaktujte nás na info@metodej.com. Velice děkujeme, Metoděj - MEzi TOlika DĚtmi Jediný


Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter