Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 2. října 2016

Podzimní Rajhrad 2016

Omlouvám se všem, které čekáte na tento článek, že tady nebyl hned ráno. Ještě nemám fotografie od všech děvčat, která na včerejším setkání, které bylo již sedmé v pořadí pořizovala fotografie. Chtěla jsem udělat co nejvěrnější přehled o tom jak setkání probíhalo, ale nakonec si vystačím s tím, co zatím mám a pustím se do toho. Pokud budou ještě další fotografie, tak je sem doplním.
Trochu povídání o Rajhradě samotném. K mému překvapení je to dosti čilé městečko, kde tepe život na plné obrátky. Byla jsem tam před více než patnácti lety a nestačila jsem se divit, jaká změna tam nastala. Moc jsme si toho sice neužily, protože jsme celý den trávily v Domově pro seniory, ale možná někdy jindy. V Rajhradě je co objevovat i obdivovat. A teď už k našemu setkání.
Nejdříve velký dík Sylvě a jejímu manželovi, kteří se ujali organizace a zajistili vše, co bylo potřeba k tomu, abychom přežily. Bylo kde a z čeho uvařit kávu, která je k přežití nezbytná. Poděkování patří také vedení Akátového domu a jeho obyvatelům, kteří nás přijali pod svá křídla a nabídli nám možnost najíst se v poledne guláše. Někdo toho i využil, ostatní jsme se předzásobily z domova. Já jsem upekla pudinkáče, Sylva řezy, Graža přivezla tvarohové koblížky, ale fotky chybí.


Vedení domova nám dalo k dispozici velkou místnost kterou procházeli zájemci o bydlení v domově pro seniory. Byl zde den otevřených dveří a tak tudy prošlo hodně zájemců o zajištění bydlení pro své rodiče, nebo i samotní senioři, kteří si přišli prohlédnout jestli by se jim tady líbilo. Někdo se zastavil a obdivoval naši výstavku, někdo nás minul, jako bychom byly vzduch. Zastavily se i některé obyvatelky domova. Bylo nás devět Sylva, Graža a její setra, Jitka S. Renatka, Janka, Hela*,Stáňa a já. Ať hledám, jak hledám, tak ani na jedné společné fotce nejsme všechny.


































Tak to je zatím vše z našeho posledního setkání v tomto roce. I když kdoví, padl souhlas s tím, že se sejdeme na kafíčku někde v Prostějově. Alespoň my, které to máme do Prostějova kousek.


Ráda bych členky klubu požádala, aby v anketě vyjádřily své přání pro další sraz. Anketu najdete po otevření komentářů

Jak to vypadá v Rajhradu vidíte a tak ještě přidám fotku, jak to vypadá v Kojetíně a odkaz na stránky penzionu v Protivanově http://www.pensionuveverku.cz/restaurace aby jste věděly do čeho bychom šly.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter