Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

sobota 13. září 2014

Upozornění pro návštěvnice našeho webu

... a nejen pro ně. Chtěla bych vám všem, kdo píšete do knihy návštěv, že by jste se chtěly do klubu přihlásit, aby jste tak učinily na mail yorga@seznam.cz To je jedna věc. Ozvala se v knize návštěv také členka našeho klubu, Zdenka - domácí paní a poslala nám obrázek, který vám sem přidávám. Zdeni, posílej dál svoje příspěvky stejně jako dřív, na můj výše uvedený mail. Nevím jak často se děvčata z klubu chodí dívat do knihy návštěv.



Ahoj. Jsem členka Zdenka-domácí paní. Už jsem po delší obmlce k mání. Přidávám slaďoučké věcičky pro miminka. Snad se hodí pro inspiraci.
Hezkou pohodu v klubu a moc elánu do tvoření.
Pěkný den všem.


Pro členky klubu bych chtěla dodat, občas nakoukněte i do knihy návštěv. Jsou tam také různé vzkazy a poděkování. Jeden zajímavý vzkaz jsem okopírovala. Tady je. Akce už je sice dávno za námi, ale dávám to sem jen proto, abych vás upozornila, že některým z vás tam můžou unikat zajímavé věci.

Dobrý den, zaujaly nás pletené panenky. Měli bychom zájem o kontakt na výrobce, kterého bychom se chtěli optat, zda nemá zájem u nás v Trhové Kamenici udělat prodejní výstavu nebo se zúčastnit řemeslných trhů, které se budou konat 8. června 2014 na náměstí. Výrobců je více, tak se mohou ozvat všichni, kteří mají chůť se těchto nabízených akcí zúčastnit.
S pozdravem
Lucja Němcová, Úřad městyse Trhová Kamenice

To je pro dnešek vše. Jitka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter