Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 6. října 2013

Pozvánka

Je říjen a na tento měsíc jsme si domluvily sraz členek klubu. Je nejvyšší čas tuto akci připomenout. Nebude nás moc, asi osm, které se aktivně zúčastníme, ale určitě bude o čem povídat. A proto, že všechna děvčata si přivezou své výrobky, bude i co okukovat, nebo zakoupit. Chceme také zájemcům o ruční práce ukázat postupy při jednotlivých technikách. Přijedou děvčata, která mimo jiného umí frivolitky, patchworkové ozdoby, šperky z korálků, háčkované dečky, háčkované vánoční ozdoby a další drobnosti vhodné jako dárečky. Tématicky se zaměříme především na Vánoce. Když se porozhlédnete v galerii klubu, dostanete se do obrazu s čím vším se na této akci můžete setkat. Kdo z vás to k nám nemá daleko, nebo by si chtěl udělat pěkný výlet na Drahanskou vrchovinu, do krásného, lesnatého kraje, je srdečně zván. Tato akce se koná 26 a 27.října. V plném počtu budeme v sobotu po 13 hodině a v neděli dopoledne. A kde přesně nás najdete? Zázemí nám laskavě poskytli majitelé penzionu Lada, který je známý především cyklistům a lidem, kteří v zimě vyznávají bílou stopu, čili běžkařům.

A čí a jaké práce určitě na penzionu uvidíte?










Kliknutím na jméno najdete práce jednotlivých účastnic srazu
.




My se rozhodně nudit nebudeme a věřím, že případní návštěvníci si to s námi také užijí. Když ne s námi, pak určitě v tomto kraji, který když poznáte, přiroste vám k srdci stejně jako mně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter