Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 31. března 2013

Příklad pro všechny

Děvčata, která chcete nějaké popisy a píšete si o ně prostřednictvím zprávy autorovi, nezapomínejte nechávat taky kontakt na sebe. Tady je příklad toho, jak to nemá vypadat. Dnes mi prostřednictvím tohoto vzkazu přišel tento mail.

Dobrý deň prajem. Krásne vecičky sú tu. :) Keďže hľadám nejaké háčkované tenisky, zaujali ma od autorky - "zdiskahluskova", tie jemnulinko oranžové, alebo je to broskyňová farba? Nemohlla by som poprosiť o návod? Akú dĺžku má chodidlo? Idem navštíviť také 4 mesačné bábo, tak by som mu ich chcela spraviť . Veľmi pekne ďakujem. Prajem krásnu veľkonočnú nedeľu. Magda


To jméno nestačí. Nemám kam odpovědět. Takže Magdo, pokud opravdu máte zájem o popis na tenisky, tak pod článkem by měla být mailová adresa na Zdišku. Pokud tam není, tak je určitě v rubrice " Seznam členek klubu". Obraťte se přímo na ni. zdiskahluskova@seznam.cz Jitka - administrátor tohoto webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter