FAZOLOVÝ BORŠČ:
Na oleji zpěníme cibulku, zahustíme celozrnnou moukou a vytvoříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme koření, do poloměkka uvařené fazole, kořenovou zeleninu a červenou řepu. Doplníme vodou, dobře promícháme, přidáme kysané zelí a uvaříme. Stále ochutnáváme a občas promícháme. V případě potřeby můžeme dolít vodu. Pokusíme se dokonale dochutit, mimo jiné také např. sojovou omáčkou. Do uvařeného boršče můžeme přidat také trochu smetany. K takové pochoutce už ani nemusíme přát dobrou chuť.
(zdroj:dr. Václav Budinský - Vaříme a jíme zdravě, levně, s humorem)
Na oleji zpěníme cibulku, zahustíme celozrnnou moukou a vytvoříme jíšku. Zalijeme vodou, přidáme koření, do poloměkka uvařené fazole, kořenovou zeleninu a červenou řepu. Doplníme vodou, dobře promícháme, přidáme kysané zelí a uvaříme. Stále ochutnáváme a občas promícháme. V případě potřeby můžeme dolít vodu. Pokusíme se dokonale dochutit, mimo jiné také např. sojovou omáčkou. Do uvařeného boršče můžeme přidat také trochu smetany. K takové pochoutce už ani nemusíme přát dobrou chuť.
(zdroj:dr. Václav Budinský - Vaříme a jíme zdravě, levně, s humorem)
Případné dotazy k receptu posílejte na kub.zde@seznam.cz
Žádné komentáře:
Okomentovat
Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.