Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 7. července 2015

Vyšívané obrázky

Ahoj,
posílám zase pro inspiraci šikulek moje křížkové vyšívání. Některé jsem fotila ještě nezarámované. Myšky jsem nalepila na víčka plastových krabiček asi 12x8 cm.

















Hanka
PetrlikovaHana(zavináč)seznam.cz

9 komentářů:

  1. To je krááása!!!!Nevím co bych si vybrala,líbí se mi všechno,šikula.To je ale stehůůů,kdysi jsem taky vyšívala křížkem,ale už mám problém z očima,takže jsem to předala dál.
    Elina

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásná práce,ale Elina má pravdu,křížků až hrůza,ale stála za to. Sylva

    OdpovědětVymazat
  3. Pracné, ale nádherné. Některí věci jsem taky kdysi zrealizovala - chaloupky, na pasece. U některých zůstal záměr - auta,housle.Z dřívější doby mám vyšité slovenské kroje a soubor černobílých postaviček. Sestře jsem kdysi k šedesátinám vyšila stejný počet různých obrázků. Bylo to moje životní dílo - zvládla jsem to od ledna do začátku dubna.Milada

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásné a ocenit to dovede hlavně ten, kdo to někdy zkoušel. Také jsem se dost navyšívala, tak vím, kolik času, trpělivosti a soustředění to obnáší. Zrovna si chci dát zarámovat svůj vyšívaný obraz a hledám vhodný rámeček - tady je inspirace. Díky. Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Nechtěla bych počítat ty křížky kolik jich bylo. Všechny obrázky jsou krásně a precizně vyšité. U mně vedou auta a myšky. Ale oči už na to nemám. Ty časy vyšívání jsou pryč. Ještě tak stonkový steh, ale křížek už nikdy. Na to nevidím.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné práce. Nechtěla bych počítat všechny ty křížky. Auta a myšky u mně vedou. Ale krásné je všechno. Já už na křížek nevidím. Ještě tak stonkový steh, to ještě svedu.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny jsou nádherné! a muselo to být hodně hodin ztrávených s jehlou ale stály za to. já jelikož mám ráda koně tak ten se mi líbí moc....

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné je všechno! Mně se nejvíc líbí štěňata a kůň.Máš ohromnou trpělivost. Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Opět všem děkuji za chválu. Obrázky už taky teď nevyšívám, je mi už 70, takže si oči trochu šetřím. Ale ještě před 5ti lety jsem to zvládala hravě. Rámečky jsem si nechala udělat u sklenáře, a pak jsem si to sama paspartovala a dokončila. Hanka.

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter