Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

neděle 7. června 2015

Rozkvetlý Máj - výsledky

Partner webu
A je tu vyhlášení výsledků naší soutěže. Sice hlasování bylo jednu chvíli přinejmenším podivné, ale přecejen se mi nechce věřit, že by někdo švindloval. Ostatně FB je mocný nástroj... Ale pro klid v klubu, příště to zkusíme změnit formu. Ceny pro tuto soutěž věnoval opět partner blogu, internetový obchod Stoklasa. a je to souprava materiálu na vyšívání: 100 barevných přadýnek vyšívací příze, kousek kanavy a plastovou kanavu.


V hlasování s velkým náskokem zvítězil vyšívaný kalendář od naší členky Magdaleny. Blahopřejeme a těšíme se na další podobné výšivky.

Magdalena
A nyní si představíme autorky ostatních výtvorů:

Petra (host)

Eva (host)

VendyW.

Lenka

Julča

Svaťka (host)

Mira

21 komentářů:

  1. Gratuluji výherkyni a zároveň bych chtěla poděkovat Jitce za její práci,kterou se soutěží měla.Je trochu zarážející,že z 38 členek je účast mizivá.Když se podívám na práce všech děvčat i z minulých let,tak je tam spousta krásných věcí.Podle mého názoru je to docela nefér k práci Jitky,která se snaží zpestřit činnost klubu a má na svoji snahu tak malou odezvu.Každá byste určitě našla nějaký ten výrobek k zaslání do soutěže a Jitčina práce by tím byla alespoň trochu oceněna. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Holky ja chci take vsem podekovat za hlasy ktere jste mi do souteze poslali....a Jitce za zorganizovani souteze.....
    ja hlasovala za obrazek 5 Julco naaaaadherna prace.....to bych chtela umet.....
    a ted kratce k vysvetleni....nechtela jsem to psat pocas hlasovani protoze by to bych prozradila ktery
    obrazek byl ten muj.....
    Lenka a Wendy a jiste i jine holky se pozastavili nad
    1 minutovym pribivanim hlasu mne....ty hlasy jsem
    dostala od mych kolegyn kterym jsem rekla ze jsem
    kyticky poslala do souteze....no a jelikoz sedi
    spolecne v kancelari....tak to taky zahlasovali
    spolecne....a proto ty hlasy po minutach
    kyticky jsou motiv ktery vysivam nejradsi a kytickovy kalendar jsem zaslala prave proto ze si myslim ze v kazdem mesici je kyticka ktera stoji za povsimnuti.....
    ale take si myslim ze jestli je to dort,nebo origami,nebo kyticky ze stuzek, ci malovana tricka vsechno si zaslouzi obdiv....protoze to vytvorili sikovne rucicky sikulek s laskou a vlastnim ja....
    tak hezky vecer a jeste jednou DEKUJI
    Magdalena

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, holt jsme my ostatní asi v tomhle trochu někde jinde. Nechci aby to vypadalo že jsem naštvaná že mám jen jeden hlas, ale můj názor je, že by měly hlasovat jen členky klubu. Sbírání hlasů po známých a kamarádech mi připadá dost laciné. Navíc u tak krásné práce. Ta by i bez toho vyhrála o tom není sporu, ale takhle to má určitý hořký podtón. Já sama to nikde a nikdy nedělám, snažím se každou hlasovací soutěž na blogu nebi i jinde absolvovat bez škemrání ..... pak se teprve ukáže kvalita. To je samozřejmě můj názor, ostatní mohou mít jiný, to jim neberu. Tady ta kvalita práce a krása byla i bez toho.

    OdpovědětVymazat
  4. Výsledek se dal očekávat a myslím, že každá z nás už rukopis vítězky pozná. Nemá v klubu konkurenci. Přikláněla bych se k názoru Vendy a to, že se zúčastnilo tak málo členek, přikládám tomu, že blog se přestěhoval na blogspot. Já mám s tím stále problém. Nechodí mně upozornění na nové články a tak se o každém novém dozvím hned, jak je tam první komentář. Proto nejsem já v soutěži. I návštěvnost oproti starému klubovému webu je stále slabá přesto, že na starém webu je odkaz na nový, tak sem moc lidí nechodí. Asi každého odradí psaní komentářů se všemi těmi vyplňováními, potvrzeními atd. Možná by tehdy bylo vhodnější pokračovat, byť s novou administrátorkou a určitými úpravami ve vzhledu i v organizaci na blog.cz. Ale to si nemusí myslet každý, je to můj názor.

    OdpovědětVymazat
  5. holky nechtěla jsem aby to vypadalo že jsem škemrala o ty hlasy, neškemrala jse.... a byla jsem upřimná a chtěla vysvětlit, že jsem nepodváděla.....
    kolegyne mně znají znají moji tvorbu a zahlasovali sami..... neříkala jsem že mají zahlasovat....vždy mně sprdnou, že se málo prezentuji.....
    Já sama hlasovala za jiné dílko na Julču a její krásnou jemnou práci....

    je to verejný blog, a hlasování bylo taky verejné......

    ale musím také souhlasit i s Jitkou, že tenhle blog je sice skvělý... ale stejně jako ona, také mám problém dozvědět se o novinkách a to psaní komentáře by se mělo fakt změnit.... na starém blogu nám to šlo, proč to nejde tady......ráda dílka pochválím protože je co chválit ale háčkovat, opsávat a nevím co ještě.....
    Magdaléna

    OdpovědětVymazat
  6. A teď už jsem opravdu nasr...Chtěla jsem ještě připsat, že Jitce patří velký dík za to, že spojila činnost klubu s firmou Stoklasa.Tyto soutěže jsou oživením klubu. Mrzí mně jen, že návštěvnost těchto stránek není velká. Možná, že nebylo šťastné opouštět zavedenou adresu, ale to nemohl nikdo předvídat. Na starý"mrtvý" klub chodí každý týden kolem tisícovky návštěv a stále odpovídám na žádosti o předlohy nebo popisy na dílka děvčat a stále jim je přeposílám. Tento komentář píšu už potřetí. Pokaždé to po mně chce nové přihlášení.Teď už aspoň nemusím zaškrtávat stupidní obrázky, abych potvrdila, že nejsem robot. Proto ta nasr....t. Teď si to okopíruju než se to pokusím odeslat znovu.

    OdpovědětVymazat
  7. Aha, tak já díky tomu že mám účet na Googlu přes který tenhle blog jede nemám žádný problém s psaním komentů a mám nastavený i odběr novinek. Proto se divím tomu že musíš vyplňovat captcha kód. Mě to háže rovnou koment na blog.

    OdpovědětVymazat
  8. Huráááá je to tady. Ještě chci pogratulovat Magdaléně k vítězství. Má můj obdiv, protože já jsem takový slepejš, že na něco podobného nemám. Mě ale tentokrát učarovaly růže z mašliček. Obě autorky předvedly mistrovská dílka. Tentokrát za to vložení nemůže blogspot, ale já sama. Zapomněla jsem zase znovu vypsat svoje jméno a adresu blogu. No jo skleróza. Takže můžu být nasr... akorát na sebe. Je to tím, že to nemám zažité. Většinou chodím na stránky blogu.cz.

    OdpovědětVymazat
  9. holky ja nejsem sice technický talent, ale to by se nedalo nějak spravit a nastavit tak, že by sme to nemuseli vypisovat, jak jsme to nemuseli vypisovat na starém blogu?????
    Možná jedna Jitka by mohla poradit té druhé Jitce, hmmmm?????

    Jinak k mašličkám... Vendy i Mirka máte muj obdiv... já to zkoušela, ale moje kytičky byly všechno jiného než kytičky ružičky..... buď jsem totál nemotora a nestočím tu stuhu tak, prostě všechno skončilo v koši a zkusila jsem to tři krát a pak jsem si řekla a dost....
    Magdaléna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady se nevyznám. Já to umím s blogem.cz, ale toto je úplně jiný systém, kde radit neumím a taky se s tím asi nedá nic dělat.To nám může říct jedině Jitka S, která s tímto blogspotem má bohaté zkušenosti.

      Vymazat
  10. Já a jak koukám i Mirka máme ty růžičky lepené s lístků, ne ty točené. Ty ač jsou podstatně jednoduší a rychlejší prostě neumím..... navíc mě se i tyhle líbí víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až do teď jsem myslela,že ty růžičky jsou točené.Mám dotaz.To vystřihneš jednotlivé lístečky a pak je nějak vytvaruješ a nalepíš?Sice bych to asi nesvedla,ale zajímalo by mě to.

      Vymazat
    2. To se nastříhá stuha na určitou délku, záleží na její šířce, pak přehneš dolní konce tak aby byly rohy zkosené a nad svíčkou nebo zapalovačem zatavíš. Když jich máš osm tak skládáš květ. Stočíš jednu do ruličky, a slepíš tavnou pistolí. Pak postupně na ní přilepuješ ostatní lístky aby vytvořily květ. Ono si to nejlíp zhlídneš na YouTube. Tam je těch videí jak různě dělat růžičky spousty. Stačí zadat Růže se saténových stuh.

      Vymazat
    3. Moc děkuji za odpověď.Zkusím se podívat,ale moc tomu nedávám.Dala jsem se na quilling a zatím mě to drží,časem uvidím.Jsou ale moc hezké.Přeji Ti hezký zbytek dne. Lenka

      Vymazat
    4. ale je to hooooodne hooooodne těžký a musíš mít šikovné prstíky právě na takové detaily.....
      Jo a Vendy, mně ještě bylo vidět začernání od zapalovače než jsem dělala co jsem dělala... prostě nemehlo jak vyšitý...:-)
      Magda

      Vymazat
  11. Milá Vendy.... já je zkoušela točit, šít i lepit.... ale všechno skončilo v koši..... na ružičky prostě nemám....... a mně se strašne líbí ty šperky co z nich dovedeš....
    Magdaléna

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju, to je zas trochu jiný systém tvoření :) možná že na pohled pracný ale rozhodně míň než ty růžičky.....

    OdpovědětVymazat
  13. Jitka má pravdu, je to jiný redakční server a má jiné funkce. Kód je ochrana proti spamům v komentářích a v dnešní době ho používá stále více systémů. Bohužel odstranit nelze. Vyhnout se mu dá jen registrací do služeb google.

    Co se návštěvnosti týká, tak původní blog má sedmiletou historii a je na něm přes 1500 článků - tím pádem jej vyhledávače upřednostňují před tímto novějším a vlastně zatím nepříliš známým. Až se tu nasbírá větší množství příspěvků, bude i návštěvnost vyšší.

    Odběr novinek je třeba si aktivovat. Vzhledem k tomu, že tuto funkci každá použijete jen 1x v životě, umístila jsem ji až dole na stránce. Po zadání své adresy vám přijde "potvrzovací" e-mail - kde je potřeba odsouhlasit, že jste si tuto službu aktivovali sami. Opět je to z důvodu ochrany před nevyžádanou poštou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš,prosím Tě,jaký kod?Když napíši komentář a dám publikovat,musím pouze označit,,nejsem robot" a znovu publikovat a hned mi to naskočí v komentářích.Žádný kod nic na mně nechce.

      Vymazat
    2. Obojí jsem aktivovala, ale chodí mi jen komentáře. Nové příspěvky ne.
      Když napíšu komentář musím vyplnit název a adresu URL, pak dám publikovat a musím dokázat, že nejsem robot. Dřív jsem musela vyplnit kód nebo zaklikat nějaké obrázky. Dnes už se to nekonalo, tak snad už zůstane jen u toho zakliknutí.

      Vymazat
  14. Magdaléno, gratuluji, je to nádherná výšivka, kdysi jsem taky hodně vyšívala, jenže teď už na to hůř vidím, tudíž jsem se dala na jiné techniky.
    Na YouTube jsem hledala něco k fivolitkám a narazila jsem na tohle. No a nedalo mi to a vyzkoušela jsem si to. Jsou to první kousky a dcera měla narozeniny, tak se mi to hned hodilo.
    Jinak jsem na tom úplně stejně jako Vendy. Točené mi nejdou a tyhle se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter