Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

pondělí 9. února 2015

Informace pro členky

Zdravím všechny členky i příznivkyně našeho klubu.

Děkuji za všechny příspěvky, které do klubu posíláte. Vzhledem k tomu, že chodím do práce, mám rodinu, hospodářství a další zájmy, tak nemůžu vždy vše hned zpracovat a publikovat. Zvolila jsem tedy systém, že došlé články zpracuju většinou naráz a nastavím data publikace postupně tak, aby každý den vyšel jeden článek. Většinou se snažím vašim příspěvkům věnovat 2x týdně a až na vyjímky posílám oznámení o plánovaném datu publikace. Prosím, než budete zveřejnění urgovat, zkuste vyčkat 3-4 dny. Přiznám se, že leden byl v tomto směru dost náročný. Některé víte, že jsem s vámi řešila různé problémy spojené s přestěhováním stránek, medailonky členek a další věci. 

Protože je to jen o málo více než měsíc, co náš klub funguje na nové adrese a tak bych vám chtěla dát prostor, kde byste se mohly vyjádřit, jak se vám tu líbí a především, jestli nemáte s něčím potíže (např. vkládat komentáře apod.). Také jestli těm, co si nastavily upozornění na nové příspěvky, všechno v pořádku chodí. Nevím, jak je to s upozorněním na nové komentáře - to možná nefunguje. Ale pokud by někdo stál i o zasílání všech komentářů, mohu mu je nechat přeposílat ze svého e-mailu. Není to žádný problém, stačí jen nastavit automat - v případě zájmu tedy pište.

Asi největší problém zpočátku dělalo vkládání komentářů, ale zdá se, že jste to nakonec většinou zvládly. Kdo s tím má ještě nějaký problém, může mi napsat na e-mail a pořešíme individuálně.

Dalším problémem by mohl být znak @, který jsem ve všech uveřejňovaných adresách nahradila slovem (zavináč) v závorkách. Je to z důvodu ochrany vašich e-mailových schránek před nevyžádanou reklamou. Existuje mnoho různých způsobů jak znak @ vložit. Nejjednodužší je přímo z klávesnice pomocí tzv. klávesové zkratky (= současný stisk dvou a více kláves). V případě znaku @ jsou to klávesy CTRL + ALT + V

Jak už jsem zmiňovala při zahájení provozu, snažila jsem se zachovat původní koncept stránek, jak jen to je možné. Ale tato doména má i spoustu dalších funkcí a bylo by škoda jich nevyužít. 
Jednou z nich je možnost zařazení každého článku do více rubrik - to by vám jednak mohlo usnadnit hledání v archivu a jako bonus bude každé z vás vznikat vlastní "galerie" tvorby (najdete ji pod jednotlivými jmény/přezdívkami v menu).
Další novou funkcí je potom propagace soukromých blogů (občas i stránek) členek klubu. Určitě jste  si povšimly výpisu článků v pravém menu. To jsou právě nejnovější příspěvky na blozích našich členek, řazené od těch nejnovějších.

A když už tedy je tento informační článek, tak bych ještě chtěla zmínit, jak to bude s připravovanými srazy. Pro ty, co měly zájem o setkání v Rajhradě mám, bohužel, špatnou zprávu - sraz se ruší. Provozovatel restaurace, kde bylo setkání zamluveno změnil provozní dobu a odmítl udělat pro nás vyjímku. To znamená, že setkání by muselo proběhnout pouze v odpoledních hodinách. Na hledání nových protor, přípravu setkání, pozvánky a propagaci nezbylo mnoho času. Setkání v Rajhradě se tedy odkládá na podzim.
Setkání v Repechách proběhne v plánovaném termínu 21-22.3. s tím, že v sobotu bude výstavka v Repechách v penzionu Lada, v neděli se přesuneme do Otinovsi, kde s námi také počítají. Jakmile bude dořešeno ubytování, vyvěsíme zde na blogu všechny potřebné informace.


8 komentářů:

  1. Děvčata,všem které se zúčastníte srazu,přeji ať vám vše vyjde podle vašich představ,krásné počasí,dobrou náladu a pohodu,určitě to bude zase příjemné setkání :-) Škoda,že nevyšel Rajhrad,docela jsem zvažovala,že se za vámi přijedu podívat.Tak třeba na podzim :-) :-) Alena

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych chtěla všechna děvčata, která přijedou na Repechy poprosit,o upřesnění kdo bude chtít absolvovat obě výstavy a kdo bude chtít nocleh . Až budu vědět kolik vás bude, budu jednat s vedením penzionu
    o ceně. Výsledek vám dám vědět na vaše mailové adresy. Jitka K

    OdpovědětVymazat
  3. Nové příspěvky mi chodí bez problémů ale nechodí už mi nové komenty, takže pokud by to Jituš nějak šlo ..... já zatím nevím jestli vůbec někam pojedu. Nějak jsem teď ztratila chuť cokoliv vyrábět, němám ani nakoupený materiál. Takže pokud bych jela, a to hlavně záleží na Katce, tak asi spíš jen s tím že bych tam děvčatům ukazovala jak na kanzhashi. Já jsem teď totálně vyšťavená a musím se z toho trochu vymotat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, přeposílání komentářů jsem ti nastavila. Tento už by ti měl přijít na e-mail. Pak písni, jestli je to v pořádku.

      Vymazat
  4. Já to neumím nastavit, takže mně nechodí NIC...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janko, úplně dole na stránce jsou možnosti k odebírání novinek - je tam i posílání na e-mail. Po vyplnění adresy to sice píše anglicky, ale tam jenom opíšeš ten kód. Přijde ti potvrzovací e-mail - bohužel v angličtině, od "FeedBurner Email Subscriptions" a v předmětu bude mít cosi a Ženský klub. V něm je aktivační odkaz (ten dlouhý, na konci nesmyslný), na který jen klikneš a to je vše.

      Jestli chceš dostávat i komentáře, tak mi písni, já ti je také nechám posílat. To bohužel jinak udělat asi nejde, to musím nastavit já.

      Vymazat
  5. Jituš, moc děkuji za vysvětlení. Tak jsem to všechno vyplnila a teď budu čekat, zda-li to bude fungovat.

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter