Informace pro členky a návštěvníky

Důležité informace pro členky a návštěvníky:

- Své příspěvky, prosím zasílejte na e-mail jitka.stepankova@seznam.cz
- Pokud máte zájem o návod na jakékoliv výrobky, kontaktujte, prosím, přímo autorku e-mailem, který je vždy uvedený v článku.

úterý 27. ledna 2015

Kde uděláme příští sraz?

Zdravím všechny členky.

Blíží se nám jarní sraz a máme tu návrh na změnu místa, blíže k Brnu. Na vás tedy je, abyste se vyjádřili, čemu byste daly přednost.

Repechy (+ Otinoves) - tradice v penzionu Lada

Je to sice trošku z ruky a mimo civilizaci, ale už to tam známe a také místní o nás vědí. V penzionu se vaří několik stálých jídel a je možné se tam ubytovat. Pokud bude mít pár z nás zájem, můžeme se v neděli po snídani přesunout do nedaleké Otinovsi a uspořádat další výstavku zde. Organizace by se opět ujala Jitka - yorga.

Rajhrad - v restauraci Na Simálce

Jak jsem pochopila, zřejmě bychom měli samostatný salonek. V restauraci se sice normálně nevaří, ale pro "akce" jsou ochotni připravit jednotné menu. Ubytování by bylo možné v penzionu nedaleko. Rajhrad je poměrně velký, takže pokud by se udělala reklama, je šance, že by přišlo více lidí. Krom toho bychom měli svůj prostor (salonek). Organizace by se ujala Sylva.

Pak je tu ještě třetí možnost, udělat srazy dva - tedy pokud by byl zájem více lidí.

Obě místa jsou předběžně zamluvená na 21.3. s tím, že Rajhrad je možné přeobjednat o týden dřív (pokud bychom udělaly oba srazy). Obě místa mají svá pro a proti, takže zvažujte, co by lépe vyhovovalo vám.

Přidávám sem anketu (vpravo) s tím, že prosím o hlas jen členky, případně sympatizantky které by se chtěly setkání zúčastnit. Zároveň však prosím všechny, aby se vyjádřily i v komentářích. Koncem týdne to se Sylvou a Jitkou nějak vyhodnotíme a během příštího týdne vám dáme vědět, jak to dopadlo.



18 komentářů:

  1. Pro mne by byl Rajhrad přístupnější v případě že by nejela Katka autem. Vlakem by to nebyl problém. Ale já teď vůbec nevím jestli bude nálada někam jet, mám dost problémů s Bobešem a navíc ani nemám moc chuť něco tvořit. Pokud bych jela tak asi jen tak na pokoukání, možná bych vzala to co mi zbylo. Ale nevím zatím jaká bude vůbec situace.....

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych volila tradici, ale samozřejmě, že se přizpůsobím a budu tam, kde bude většina.Pokud se rozhodne aspoň pět děvčat pro Repechy, nebudu to tady rušit. Stačilo by nás pět, šest, bylo by to komornější a taky přehlednější. Do Rajhradu bych já osobně jela proto, abych se potkala s těmi, které nepřijedou do Repech.

    OdpovědětVymazat
  3. V podstatě je mi to jedno, ale raději bych Repechy s Otinovsí:-) Abych si mohla udělat v práci volno, potřebuji v únoru termín na březen...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Termín je už zajednaný na 21.3. na obou místech. Teď jde o to, kde odřekneme. Pokud by nakonec byly obě setkání, tak Repechy(+Otinoves) zůstávají 21.3. a Rajhrad by byl pravděpodobně o týden dřív.

      Vymazat
    2. Můj na mě mluvil, tak jsem zapomněla připsat, že se na tebe těším.

      Vymazat
    3. Pokud dáváš přednost Repechám a Otinovsi, tam už je termín jasný a neměnný,21 a 22.3 s možností přespání na penzionu Lada

      Vymazat
    4. Jitka S.
      Ale od Tebe taky nevím,kam pojedeš,nebo preferuješ obojí...
      Sylva

      Vymazat
    5. Sylvo, mě je to celkem jedno, já to mám zhruba stejně daleko. Ráda bych jela na oba srazy, ale nevím, jestli zvládnu celý víkend. Ještě se domluvím s Julčou, jak to bude vyhovovat jí a podle toho ti řeknu.

      Vymazat
    6. Jitka S. Taky uvažuji oba,když se to zatím tak ukazuje,ale to není celý víkend,ale 2 soboty Sylva

      Vymazat
    7. Sylvo, je tam ještě ta Otinoves, takže minimálně jeden víkend může být celý.

      Vymazat
  4. Zdravím pro mně je nej Lada ale jsem i pro ostatní.Více akcí více možností.U mně bude podstatná doprava, jsem plně závislá na manželovi.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě jsou výhodnější Repechy.

    OdpovědětVymazat
  6. Já členka nejsem,ale přes písmenka vás znám hodně a hlavně vím,jaké krásné věci dokážete tvořit :-) Ženský klub sleduji a určitě jsou setkání vždy super! :-) Kdybych se s váma chtěla vidět,brala bych Rajhrad :-)Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A chceš přijet?podle hlasování to vypadá na remízu,asi budou oba. Sylva

      Vymazat
  7. Mně je to celkem jedno - KDE.

    OdpovědětVymazat

Milé členky i hosté,
jestliže nemáte účet na google, tak pro vložení komentáře zvolte možnost
"název/URL" (pouze kdo máte blog či webové stránky) nebo
"anonymní" (ostatní) - v tom druhém případě zanechte i svůj podpis.

Flagcounter

Flag Counter